Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Медова долина у П’ядиках: зелене місце для активного відпочинку з дітьми

Дітвора має бути в захваті від цього місця. Та що там, дорослі теж будуть приємно здивовані відпочинковою зоною “Медова долина” у селі П’ядики. Волейбольне поле, гойдалки, дитячі гірки, альтанки облаштовані серед дерев та зелені. Вся територія прибрана та доглянута. І це – заслуга місцевих мешканців.

Інформатор розкаже детальніше про це місце для відпочинку на свіжому повітрі неподалік Коломиї. Тільки пам’ятайте, що тут – ми лише гості.

Цю зону для відпочинку не доведеться довго шукати. При вході на територію одразу побачите банер із написом “Медова долина”. Пройшовши кілька метрів, ваше око одразу потішить невеликий ставок. Вже тут можна вдосталь насолодитися співом птахів та дзижчанням бджіл, які збирають нектар з квітів білої акації.

До теми: Ближче до води: добірка озер у Коломиї, де можна помилуватися природою

Одразу за ставком побачите велику відпочинкову територію. До пандемії та війни у Медовій долині щоліта влаштовували фестиваль “Подих літа”, під час якого проходили волейбольні турніри, змагання, виступи та покази. Минулого року тут також організовували благодійну акцію до Дня молоді.

Медова долина – це чудове місце для тих, хто полюбляє активний відпочинок з дітьми. Тут можна грати волейбол чи футбол, бігати,  та гарно проводити час з малечею на свіжому повітрі. На території є кілька дерев’яних альтанок, цегляні мангали та столики. Одразу ж нагадаємо, що саме місцеві мешканці тримають чистоту у цій зоні відпочинку. Тому, щоб ви могли повернутися сюди, не забувайте прибрати за собою сміття.

Як добратися

Медова долина знаходиться майже на окраїні села П’ядики, яке називають “Дослідна станція”. Відстань з Коломиї – менше 7 км. Можна добратися автобусом №52 і з кінцевої станції пройти 100 м. Дивитися карту маршруту можна тут.

До теми: Відпочинок поруч Коломиї | Воскресінецька гора та Замчище: маршрути, краєвиди і фото

  

ОБИРАЙТЕ ТАКОЖ ІНШІ МІСЦЯ ВІДПОЧИНКУ:

Гори, ліси та озера: де знайти місця сили та спокою неподалік Коломиї

Відпочинок поруч | Рушірський водоспад

Відпочинок поруч | Марківський водоспад та найвища гора у Коломийському районі

Високогірна Марківка: цілюща криниця й басейн над урвищем

Енергія гір у селі Шешори

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Ольга Пукавчук

Нагору