Інформатор Коломия

ЖИТТЯ

Пікнік, гори чи поїздка велосипедом: Куди поїхати на відпочинок біля Коломиї

До Коломиї завітало справжнє весняне тепло. Це ідеальна нагода зібратися всією родиною чи з друзями і чкурнути на природу, щоб набратися сил та натхнення. 

Інформатор підказує кілька локацій для відпочинку та відновлення поруч Коломиї. Ми обрали місця для пікніку, поїздки на велосипеді чи міні-подорожі в гори.

Тисовий заповідник у Княждворі

Княждвірський тисовий заповідник – це місце, де можна не тільки фізично відпочити, але й духовно. Тут можна прогулятися лісом та віднайти гармонію з природою. На території заказника впорядковані місця відпочинку. Тож ви можете не тільки насолоджуватися природою, але й посмажити м’ясо та смачно перекусити в альтанках посеред лісу. Добратися до заповідника найкраще власним авто, адже з Коломиї це всього 13 кілометрів. Маршрут можете глянути за посиланням.

Гора Юріїв (Трикутник)

Зовсім недалеко від міста Коломию можна побачити з висоти. Тут на Писанкову й навколишні села відкривається неймовірний краєвид. На трикутнику облаштований оглядовий майданчик, альтанки та лавочки, а ще – імпровізовані мангали, тож організувати тут пікнік нескладно. На горі можна насолодитися свіжим повітрям, красивими пейзажами та запахом лісу, ну, і звісно, зробити безліч фантастичних фотографій.

Шевченківський парк в Коломиї

Шевченківський парк та озеро поруч – це улюблені місця відпочинку багатьох коломиян, адже тут можна усамітнитися від міської метушні та побути в гармонії з природою. Пройшовши вглиб парку, знайдете альтанку, де можна посидіти невеликою компанією.

Воскресінецька гора та Замчище

У пошуках місця для відновлення Інформатор відправився на дамбу Пруту, а звідти – кладкою у поля між горою Юріїв (Замчище) та Воскресінецькою горою. Сюди можна дістатися пішки, маршруткою чи на велосипеді. З Воскресінецької гори або ж трикутного лісу відкривається панорама на Коломию. Маршрути дивіться ТУТ.

Мальовничий Космач

Якщо ж ви маєте можливість і бажання поїхати трішки далі від Коломиї, щоб насолодитися Карпатами, то пропонуємо поїхати в Космач. Відстань від Коломиї до Космача – трохи більше 34 км. По дорозі туди вже можна відвідати красиві місця, а у Космачі знайти ще кілька крутих локацій: Михайлове крісло, гора Гаршиця, оглядовий майданчик з величезною гойдалкою. Навіть просто гуляти цим лісом – суцільне задоволення.

Бажаємо приємного відпочинку, але не забувайте про безпеку та подяку тим, завдяки кому маємо таку можливість. Задонатити можна ТУТ.

Будьмо на зв’язку! Читайте нас у Facebook , Telegram та Instagram. Надсилайте свої новини на пошту kl.informator@gmail.com 

Якщо маєте цікаві новини чи хочете замовити рекламу – телефонуйте 096 545 8237

Нагору